Betong

Nu när våren närmar sig så börjar jag bli pysselsugen igen. Tråkigt att man inte har en egen trädgård att fixa i. Men är sugen på att testa gjuta betong. Gör man små grejer antar jag att det funkar att göra på balkongen. Till påsk funderar jag på om jag ska testa göra betongägg. Har sett det på olika bloggar och på styleroom. De blir faktiskt jättefina. Tåls att tänka på.

Inne på att plantera lite i år igen. Allt som jag planterade förra året har dött. Men det var lite för mycket att hålla reda på. Tänkte nog köpa några snygga balkonglådor och plantera lite för att ha på balkongen. Det sköter ju sig bra självt där ute.

Mmmm, pysseltankarna rullar vidare..

Måndag

Då var veckans första dag här och snart är den slut. Var och tränade en liten sväng innan. Jag sov så länge efter jobbet så missade de passen som jag ville gå på, så det blev träning på gymmet. Eller rättare sagt kondition. Får bli styrka imorgon, tänkte ta ett body pump då. Sen får det väl bli ett spinningpass någon dag i veckan med. Men när, det får vi se.

Efter den här helgen längtar man bara efter våren. Det vart helt underbart med sol. Jag tog vårkänslorna på stort allvar och gick i skinnjacka och converse i söndags, fortfarande lite för kallt, men åh jag gillart!

Köpte ett par nya converse i söndags, mörkblåa. De har ju billiga på a6 outlet, där kostar de bara 499:-. Har i och för sig funderat på att lämna tillbaka dem, men tror nog jag behåller dem ändå, mouahah!


Snart helg

Nu räknar jag ner inför helgen. Har varit en relativt tuff jobbvecka med mycket övertid och sånt. Laddar inför imorgon, ska egentligen sluta 13.00. Men många borta från jobbet så kan inte med att gå hem då, för barnens skull faktiskt, så det blir jobb till 15.00. Annars skulle det bara varit vikarier som jobbat på eftermiddagen och det känns inte ok. Dock sitter jag här med huvudvärk och lite feber. Men tog en ibumetin så det känns rätt ok nu. Öppnar ju fritids imorgon så har ju inte så mycket val, hehe.

Efter jobbet blir det after work med gamla goingar från högskolan. Skulle testat zumba imorgon med ju, men hoppar det, känns inte som att jag kommer att hinna. För på fredagar vill jag inte stressa, nope! Måste nog sova en timme också innan det är dags för festligheterna.

Jag hoppas på en fin helg med mycket sol och glädje! Ha de gött allesammans och god natt.

Familjen annorlunda

Har nyss sett på familjen annorlunda. Jag tycker verkligen om det programmet, det är helmysigt.
Idag blev det spinning igen. Det är verkligen jobbigt. Men helt klart förbättringar sen förra gången. Mitt mål är ju att orka köra hela passet. Men får kämpa på! Sine kom förbi och cyklade med mig, men vi kom inte samtidigt så vi satt i varsitt hörn av salen, haha. Så kan det gå. Nu är jag rätt utslagen, ny dag imorgon, då blir det body pump!

God natt!


Klädsug

Jag vet inte om jag har sagt det. Men jag har ju bestämt mig för att inte köpa några kläder eller skor denna månaden. Än så länge har jag inte brutit mot det. Men ni ska veta att det är svårt. Det är nu när man "förbjuder" sig själv att inte köpa man inser hur mycket man handlar varje månad. Jag har till och med betalat nästa månadshyra och har ändå rätt mycket pengar kvar. Men får se hur det går nästa månad, eftersom nu har jag ju spanat in massa kläder som jag vill köpa. Haha!

 

Lite smakprov vad jag trånar efter. Sitter och planerar veckans träning nu. Lika bra att boka in alla pass så man verkligen kommer iväg på dem. Ska försöka mig iväg på ett spinningpass imorgon igen, om jag vågar, haha! Det var ju sjukt jobbigt. Men kan 40-åringarna jämte mig så kan väl jag också? Om jag bara vill. På fredag blir det zumba med syrran. Jag har ju aldrig testat detta fenomen, men det verkar ju rätt skoj. Inte direkt min träningstyp, men har nog inte hört någon som tyckt att det vart tråkigt,

Strax sova. Imorgon öppnar jag fritids vid 06.00. God natt!

Helgen som var

Eller, det är ju fortfarande helg. I fredags var det after work med gamla godingar. De började på Hemma men vi som jobbade sent mötte upp dem på Pipes of Scotland. Där blev vi kvar ett bra tag, tillsist var det bara jag och Sine kvar och vi var inte alls sugna på att gå hem, haha! Så vi gick till O'learys och var där tills det stängde. Helt ok kväll!

Igår gick jag och Sara bort till Sanna. Det blev tacos, melodifestivalen och lite alkohol. Jag vet inte om jag har några åsikter om bidragen, inget direkt som föll mig i smaken. Sen tjötade vi på och strax efter 01 fick jag kasta in handduken för mina ögon höll på att slockna. Bussen hem blev det. Att det bara tar 6 min från Gräshagen, wow. Tar ju skitlång tid att gå.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska väl kanske fortsätta lite på kursen. Eller baka nya knäckebröd, de gick åt som smör!

Bild från pineterest.com



Spinning

Idag har jag och Annika varit på vår livs första spinning. Helt galet jobbigt. Men vi blev inte ivägskrämda för det, nu blir det antagligen ett spinningpass i veckan för att få upp konditionen.

Bordet som jag hittat på loppisen var mycket mindre än jag hade tänkt, så det blir inget köp.

Imorgon är det fredag och jag stänger på fritids, det blir en lugn eftermiddag. Efter jobbet blir det after work med lite härliga människor! Bra start på helgen.

Trevlig helg!


Knäckebröd klara

Så, nu är fyra plåtar knäckebröd klara. Några blev bra, andra blev mjuka och endel blev brända. Men de flesta blev crispiga och goda, med flingssalt blir det riktigt gott, nästan som snacks.
Nu står Andreas och steker hamburgare. Vi kom inte på något annat att äta, haha! Men idag blir det med Friscobröd, mums.
Hittade ett sånt bord som jag vill ha på Facebook loppisen, och i Forserum av alla ställen. Hoppas hon svarar bara så att det inte har gått till någon annan. Om det blir mitt, då måste jag nog ha tag i en slipmaskin också, hehe.

Nu, halv åtta hos mig!

Knäckebröd

Håller på att baka knäckebröd. Eller laga knäckebröd? Eller tillaga knäckebröd? Skit samma, knäckebröd skare bli! Gjort klart första plåten nu. Den smakar lite bränt. Andra plåten är inne, hoppas det blir bättre. Har nog gjort mina rätt tunna gentemot receptet och ska nog vara inne lite kortare tid. Så testar det nu. Misslyckas även denna får jag ett tredje försök, haha! Några ska väl bli goda. Nu slängde jag på flingsaltet innan det åkte in i ugnen, det ska man egentligen göra efteråt, men testa skadar väl aldrig!


Fortfarande söndag

Precis som rubriken säger är det fortfarande söndag. Nu närmar det sig mot kväll. Jag är ledig imorgon också, vilket känns rätt skönt eftersom jag inte känner mig helt 100 för att jobba. Stupade i sängen innan och sov 3-4 timmar. Så nu tar det nog ett litet tag innan jag somnar. Blir nog lite filmmys här hemma strax.
Imorgon ska jag träffa Maja, skönt att ha lite socialt liv efter min snoriga helg. Sabina ringde innan och ville träna, jag känner bara big no, no, NO! Inte imorgon i alla fall, måste bli någolunda frisk innan vi kör igen.

Låga vita converse skall inhandlas till våren, så är det bara! När jag har lärt mig mer i bildbehandlingskursen ska jag göra snygga collage med grejer, åh vad kul det ska bli!


Söndag

På söndagar ska man slappa. Men jag har ju redan slappat fredag och lördag och är inte alls sugen på att slappa idag. Dock har förkyldningen inte gått över än och jag snorar som jag vet inte vad. Men nu är jag så uttråkad, vet inte vad jag ska göra. Jag och Andreas städade hans lägenhet innan, det går ju rätt fort när man inte bor så stort. Det mest frustrerande är att hjärnan vill så mycket men kroppen orkar inte. Hjärnan vill gärna gå en preomenad eller gå och träna men inte kroppen. Må den dumme förkyldningen vara borta imorgon!

Fördriver mycket tid på Pinterest nu, nu har jag ansökt och även blivit medlem. Så nu får jag nog spana runt hur det fungerar på riktigt.

En riktigt läcker tårta som jag hittade på pinterest.com


Bon Jovi

Nu sitter jag här, vid datorn, och har precis börjat engagera mig i bildbehandlingskursen. Det är mycket nytt på en gång. Men jag tänkte att jag skulle försöka ta mig igenom lektion 1 idag i alla fall. Har ju inte så mycket annat att göra när man är förkyld och snorig. Just nu sitter jag och betar av videolektionerna. Tyvärr är mitt internet rätt segt och det tar en stund att ladda upp varje film för att slippa laggningar. Andreas skulle nog koppla in sitt internet sen, så det går lite snabbare. Men under tiden det laddar kollar jag in lite bloggar, det är alltid roligt. Tittade in i en blogg som tipsade om denna sidan: www.pinterest.com - har ni inte kollat in där innan så gör det! Den är på eneglska, men det är mycket roliga tips och idéer samt fina bilder. Själv hittade jag detta tipset som genast blev en idé inför nästa Halv åtta hos mig-kväll:


Foto från pinterest.com

Förkyld

Här sitter jag hemma på min lediga fredag och är dödsförkyld. Eller ja, kanske bara förkyld. Känns lite tråkigt faktiskt. Men jag tror jag ska ge mig ut och handla mat i alla fall. Jag vill ju äta gott i helgen!

Jag har ju bestämt mig för att inte köpa några kläder eller skor denna månaden. Shit vad svårt det är att hålla fingrarna i styr. Men jag fönstershoppar på nätet och det fungerar bra, hah!

Ikea har fått in en ny serie med fat, tallrikar m.m. Jag tycker det är superfint och är lite inne på att köpa det!


Ny frisyr?

Sitter och funderar på om jag skulle våga ta mig till frisören. Jag har ju sån hiskelig frisörskräck. Har hittat en snygg frisyr, men vet inte om jag vågar klippa av så mycket hår, jag har ju ganska långt nu. Någon som har några tips, både på frisyr eller frisör?


RSS 2.0