Lägenhetsvisning

I söndags var jag och Andreas och kollade på två lägenheter. En på liljeholmen och en på väster. Liljeholmen var väl inte så mycket att ha men det på väster var riktigt fin! Fint kök och fint badrum = det viktigtaste för mig, haha!

Imorgon bär det av till Borås och Borås djurpark. Det är Attarpsskolans skolresa, ska bli mysigt! Spännande och se vad för djur som finns. Vi var ju där för några år sedan, jag Sine och Emma. Men då spöregnade det, imorgon ska det bli finfint väder - enligt prognosen.

På fredag har jag min lediga fredag. Det är Jönköpings marknad fredag-lördag. Jag har lite "måsten" på fredag; gå till banken och byta dosa, köpa en cardigan/kofta till bröllopet på lördag, drop-in klippning, handla mat, träna och städa. Sen på kvällen väntas after work med mina galna kollegor, ha! Blir säkert väldigt trevligt! ;)

Cremevit tubklänning från MQ

Ska bäras på Martins och Camillas bröllop på lördag


Hemma

Nu har vi kommit hem från vår semester på Rhodos. Vi har haft jättefint väder och ätit en massa mat. Synd bara att man inte kommer hem så solbränd. Men så är det när man har "svennehud". Vi har i och för sig varit väldigt försiktiga med solen, eftersom kroppen inte sett solljus sen förra sommaren så ville vi inte blända solen, haha!

Har inte tagit så mycket kort :/
Vet inte, men tycker inte det är så roligt just då, men nu när man kommer hem hade man ju velat visa upp hur det såg ut och vad vi har gjort. Men några kort tog jag under vår utflykt till Lindos, hoppas något blev bra, hehe. Shoppa hann vi med också, lite var.

Låga vita converse, grå Conversehoodie, gröna och rosa solglasögon, olivtvål och flipflops med nyckelpigor på blev fynden.


Drömmar

Ibland sitter jag på Hemnet och drömmer mig bort. Tänk om man kunde ha ett hus! Hade vart underbart. Trädgård, parkeringsplats, tvättstuga, pysselrum, kontor, ja allt! Synd bara att det är pengar som styr, jag som alltid säger att jag inte bryr mig så mycket om pengar och man klarar sig bra som det är. Men, ändå, så är det pengar som styr var man kan bo. Brukar förälska mig i alla möjliga bostäder. Just nu är det detta huset som gäller.

http://www2.skandiamaklarna.se/bilder.aspx?TYP=CMVilla&GUID=3U3RHJ4ELMRD40L8

Tänk om det vore vitt, åh! Hahah. Det är inte perfekt, men det är nära ;)

Jag har sparat ner lite andra enstaka bilder från lägenheter och hur som faller mig i smaken.

Jag är svag för vita kök. Tycker också att det är fint om det finns något glasskåp eller öppna hyllor där man kan ställa fina skålar och glas.

Väldigt modernt, jag gillar när det är assymetriskt, eller vad man kallar det. Hah.

 

Fint ljust kök! Mycket förvaring.

Snyggt med många ljusstakar på bordet.

Jag gillar kaklet! Undrar dock hur lång tid det tar innan man tröttnar på det, men men, jag gillart!

 

Bilder från hemnet.se




Dålig

Nu har det uppdaterats för lite igen. Men har legat i soffan och mått skit onsdag kväll tills igår. Haft magvärk och illamående, spytt en gång. Men nu mår jag kalas! Haha, härligt! Har inte gjort mycket de senaste dagarna, plöjt massvis med avsnitt av Prison Break, i torsdag spenderade jag nog minst 6 timmar framför det... Börjar drömma läskiga saker nu, typ att jag är förföljd. När jag går ut på gatan börjar jag kolla mig omkring, det kanske är någon som följer efter mig?! HAHA, börjar bli skadad av den serien. Men nu är jag i hälften av säsong 4.. så snart är det slut.

Dags att packa klart inför resan imorgon
, då tar vi flyget till Rhodos. Ska bli ljuvligt, underbart att komma iväg och bara koppla av. http://www.fritidsresor.se/resa/grekland/rhodos/rhodos-stad/mitsis-grand-hotel/?season=sommar-2012 Vårt hotell, ser döfint ut :)

Idag blev det äntligen lite träning.
Har ju mått illa hela veckan faktiskt och det blev ingen träning, var rädd att spy ner instruktören ;) Men idag blev det body pump. Var på Sportlife city för första gången. Skitstort, blev sjukt nervös av att gå in där. Som tur va skulle jag träna med Linda, så hon fick visa mig runt. Det var väldigt fint och fräscht måste jag säga, positivt överraskad!

Sportlife Atlantis





RSS 2.0