Ebay

Har suttis och spanat runt på kläder och skor, hamnade på ebay och hittade massa fint, men inget beställt än. Har ju redan beställt kläder, och har lite till som jag vill köpa.
Men hittade denna dömysiga tröjan, to die for asso!

Bild från ebay.com


Julen förbi

Nu är jul och allt vad det innebär förbi. Lite skönt och lite tråkigt. Fick fina julklappar, det mesta i form av pengar. Men som sagt, mycket man vill göra/köpa nu så det skadar inte. Lite sugen på att byta ut bilen till våren till exempel. Handlade lite på nätet igår. Det blev 4 klänningar varav 3 svarta och en vit/mörkblå samt en munktröja. Detta beställdes från Nelly.com och Junkyard. Fint ska det vara, kul med lite nytt :)

Beställd från Junkyard


Iphone

Igår var jag och köpte en julklapp till mig själv. Det blev en iPhone 4 s. Så nu ligger jag här i sängen och bloggar. Lär ju bli lite mer uppdateringar här nu, väldigt smidigt faktiskt. Nu ska jag nog gå upp och göra mig lite frukost sen blir det att städa här hemma. Ha en bra dag!


Inväntar julrea!

Så, nu börjar jag räkna ner till julrean. Men jag tänkte nog reashoppa på nätet i år. Mindre trängsel liksom. Får se vad junkyard.se och Nelly.com har att erbjuda i mellandagarna!

Imorgon blir det troligtvis en ny telefon om allt går som det ska. En stycke Iphone 4s.

Julkruka

Pysslat i brist på annat att göra. Har målat lite stenar, gipsrosor och en konservburk. Konservburken blev en kruka. Jag är inte supernöjd, men kul att testa lite. Använde tekniken decopage eller hur det stavas. Alltså använt mig av en gammal servett. Så själva motivet är en fastlimmad servett!
Min hyacinter passade i alla fall bra i min hemmagjorda kruka, då den provosoriska var en aning för liten.

Material:

  • Vit hobbyspray (eller röd går nog bättre, så slipper man måla sen!)
  • Medium lim/lack
  • Servett (ta bort det vita lagret)
  • Stenar
  • Hyacinter

Tomtegröt

Nu gick det visst en hel vecka sedan jag bloggade senast. Nu sitter jag här och äter tomtegröt. Första egengjorda gröten och den blev ätbar den med. Fått mitt paket från panduro, så nu väntar jag på varmare tider då jag ska testa att gjuta betong.

Nu är det mindre än en vecka kvar till julafton. Blir dick en hel arbetsvecka innan. Idag har jag varit i valet eller kvalet om jag ska köpa mig en gran eller inte. Jag är sugen, men vet inte riktigt om det är värt pengarna.

Slog in lite julklappar innan, men i år är det ju bara Sabina och Camilla som får julklappar. Jag och Andreas har bestämt att vi inte köper några i år och åker istället till Göteborg och bor på hotell. Mormor, morfar, mamma och pappa säger bestämt att de inte vill ha några, så jag orkar inte engagera mig då. Nästa år blir det nog inga julklappar alls, men men jag klarar mig rätt bra ända :)

Glad 4:e advent!

Pandurobeställning

Nu blev det en liten beställning från Panduro. Det blev rosa hobbylack, lacklim, smyckeslim, en hobbybok, finbetong, gjutform med hjärtan och lite inspirationshäften. Det blir nog bra! Nu har jag köpt ny sytråd med så det är dags att ta tag i att sy sklart kuddfodralen nu, bättre sent än aldrig, har jag hört!

Kylskåpsmagneter - vintertema

Pysslade ihop lite kylskåpsmagneter nu. Denna gången med vintertema. Det blev vita med silversnöflingor på.

 

Jag har använt:

  • Träknappar från Panduro
  • Vit hobbyfärg
  • Silver gelpenna
  • Magneter från Panduro
  • Limpistol

Färsk pasta

Nyss testat färsk tortellini för första gången, typ. Det var en riktig hit! Fylld tortellini med basilikasmak, stekt bacon och grönsallad. MUMS! Så det blir dagens tips. Nu sitter och och titta inredning på styleroom.se. Får massa idéer och inspiration. På lördag ska jag och Andreas ut på stan och handla julsaker. Ska bli mysigt och kul att köpa lite julgrejer. Jag sjäkv har ju inte så jättemycket grejer..

Vit plastgran

Den här granen finns på Rusta. Jag är lite inne på att köpa en faktiskt. Ohja, jag tycker också det är mysigare med en riktig gran. MEN det har jag testat och jag hittar fortfarande barr - fast jag till och med bor i en annan lägenhet. Så det blir ingen riktig gran för min del förrän jag bor i ett hus. Så nöjer mig med plastgran tills dess. Men får fundera ut om jag ska köpa denna först!


Bokmärksänglar

Har suttit och googlat bokmärken. Finns inte så jättemycket, eller så söker jag på fel ord. Men åh vad fina de är. Jag älskar de gamla bokmärkerna. Kanske för att man känner lite nostalgi, även om jag inte var någon supersamlare, så hade man ju ändå ett album som liten. Åh, undrar vart det albumet är nu? Hade vart superkul om man hade hittat det igen, för de är ju så fiiina...

Ska väl se om jag hittar lite tomtebokmärken också. Men går nog gå till en bokhandel och köpa. Ska göra smällkarameller med barnen på fritids, men lite shabby chic inspiration, hoppas de blir fina. Kan bjuda på ett smakprov här sen.


Julgodis

Hemkommen från godisbaket! Mätt i magen är jag också, men det beror på att vi tog en sväng förbi Donken, gluffsigt. Försökte ju göra klart mina blåbärstryfflar nu, men dom blev faktiskt helt misslyckade, jag kan inte smälta choklad! AH, men får la öva lite på det.
Det vi gjorde idag var:
  • Knäck
  • Hallontryffel med vit choklad (samma som mina blåbär, fast de blev mer lyckade än mina..)
  • Wienernougat

Men skörden är fortfarande på svalning hos Norén, så bildbevis finns inte. Hoppas bara det blir något kvar, så hon inte öter upp allt! Haha.

Hej då på er.


Andra advent

4 december idag och även andra advent. Idag ska jag julbaka med halv 8 gänget.


Fint från Indiska



Finfina saker från Indiska, en av mina favoritaffärer!



Tomtevaka

Om en stund ska jag gå och käka lunch med Sine och Linda. Min lediga fredag idag, rätt skönt! Ikväll är det dags för tomtevaka, första sittningen som icke-student. Men jag hänger på resten av gänget, kommer bli kalaskul ikväll!
Trevlig helg allihopa!

RSS 2.0