Hostar

Usch, nu har jag fått någon förkylningsbaskilusk från barnen. Hade feber i början av veckan, men lite för mesig feber för att vara hemma från jobbet. Huvudvärken har äntligen lagt sig efter en vecka, tack gode gud för ipren. Men nu har jag gått över i fas hosta. Hosta är typ värst av allt, och halsont också.

Läst ut andra boken i hungergames trilogin. Så nu är jag inne på sista boken. Åh, jag vill så gärna se filmen! Är verkligen helt inne i detta, asbra!

Öppnar fritids imorgon så snart somnar jag, god natt!


Ärmlösa skjortor

Jag har nog fått lite dille på ärmlösa skjortor. Jag tycker det är hur snyggt som helst. Så nu har jag börjat gå lös på mina gamla skjortor här hemma, som nu har fått nytt liv.
 
 Jeansjackan köpte jag på Gina tricot förra sommaren, jag har nog använt den 2 gånger kanske. Nu agerar den jeansväst, nice!
Leopardskjortan är från H&M. Har aldrig riktigt trivts i den. Nu har jag använt den hur mycket som helst, den är jätteskön att ha på sig när det är varmt ute.
Rutiga skjortan är från Carlings. Den köpte jag på någon rea. Nu är det en skjortklänning som är skön att ha med leggings.
 
Har inga förebilder - men tänk er dessa fast med ärmar. Haha!

Köpenhamn - shoppingen


RSS 2.0