Second hand

Efter jobbet idag åkte jag och hämtade Sine sedan tog vi en tripp till Erikshjälpen på Solåsen. Har man bara ett litet öga för saker kan man verkligen fynda på second hand. Jag köpte lite bomullsgarn, en virkad duk, en räfflad kavel och lite böcker.

Böcker om inredning

Det är ju inga nya böcker, haha! Den svarta var från 1988 tror jag. Men de kostade 15:- styck. Den svarta står ALLT från hur man gör köttbullar i långpanna, till hur man syr ett enkelt kuddöverdrag till hur man vårdar sina naglar bäst. Jag kunde helt enkelt inte låta bli denna underbara bok!
Det fick även bli en bok om lappteknik, kostade hela 5:- samt kokboken "Italien" från Allt om mat. Jag är ju svag för Italiensk mat, så det var ju ett måste.

Är faktiskt lite på jakt efter en symaskin. Har i detta tillfälle spanat in en på tradera, men annonsen får inte ut förrän på lördag så vi får se vad priset hamnar på.

Nystart

Hejsan! Detta blir en nystart för bloggande. Jag har ju haft bloggar innan, men då har jag valt att skriva mycket om mig själv och vad som händer i mitt liv. Den här bloggen kommer bli personlig på ett annat sätt, jag tänkte nämligen dela med mig av recept, inredning, shoppingtips mm. Det blir lite som en hobby för min del!
Enjoy!

RSS 2.0