Midsommarhelgen

Fy på mig! Inte ett enda kort togs under midsommar. Blir ju inte så kul och läsa detta inlägget. MEN, vi firade i alla fall midsommar i en stuga, ca 17 km från Jönköping. Vi åt gott, drack gott och badade underbar badtunna. En riktigt trevlig midsommar!
 
Dock har jag dratt på mig någon förkylning. Däckade vid 19.00 igår och vaknade vid 8.00 idag, hm, 13 timmars sömn. Men febertermometern visar ingen feber, så det kan ju inte vara så farligt trots allt, lite halsont bara.
 
Idag har jag vart i min lägenhet och röjt lite. Jag har en del kläder som jag har tänkt att göra mig av med. Och annat också såklart. Nu håller jag på och lagar lunch, blir rätt tidigt att äta idag, men vart ju uppe rätt tidigt också. Örtpotatis och korv med ört- och vitlöksgräddfil.
 
Hejdå!
 

Linköping

Jag har tillbringat helgen i Linköping, hos Emma. Det blev som en liten minisemester. Jag kom fram med bussen 16.30. Vi tog det obligatoriska besöket på systemet och sen traskade vi hem till Emma. Chillade och gjorde oss iordning och gick ner till stan igen för att käka. Vi fick som vi ville, ett bord på uteserveringen. Dock fick vi vänta typ 1,5 timme på maten. Men vi hade rätt mycket att tjöta igenom så det gjorde inte så mycket, men vi var utsvultna när maten väl kom. Sen var vi lite trötta, gick och handlade chips och godis inför fotbollen. Emma var väldigt skeptisk att vi skulle se på fotboll, men tillslut var hon riktigt inne i det. Synd bara att Sverige åkte ut. Men det räknade vi lite med, eller? Sen somnade vi hårt, senhårt.

På lördagen vaknade vi rätt tidigt, vi somnade ju ändå vid 23, haha!
Så vi chillade och åt frukost innan det var degs för min efterlängtande shopping. Det är någo speciellt att shoppa i en annan stad. Inte för att jag letar upp särskilt unika affärer, nä, det är bara roligare. Att gå in i en affär och inte veta exakt vart de snygga kläderna brukar hänga, då får man leta runt lite och man tittar på så mycket mer än vad man gör annars. För min del blev det svarta Dr Demin jeans, vit spetslinne med volang från Monki, grå mjukkavaj från HM, solglasögon och halsband från Ur&Penn, scarf och linne från Gina tricot och ett silverfat från Indiska.


På vägen hem från all shopping värkte benen. Vi svängde förbi mataffären och köpte lite kex och ost m.m. Så till kvällsmat blev det kycklinggrillspett med curry, ugnsbakad zucchini, stekt grillhalloumi, körsbär, houngsmelon, småplock av färskost, brie och massa olika kex. Till detta serverades såklart vi.. ÖL. Haha, vi kom på oss själva med att det kändes lite konstigt att äta kex och ost och dricka öl till, men men, så kan det gå. Tjötade fram till midnatt då det var dags att ge sig ut i Linköping uteliv. Vi gick till Harrys/Sliver. Det var som i Jönköping. Proppfullt på Harrys och väldigt ungt folk på Sliver. Men men vi shaka lite rumpa och gick hem, haha. Ösregn hade vi mitt i natten, usch usch.

Så härlig helg avslutas i soffan hemma. Laddar inför en rejäl jobbdag imorgon, 06-18 typisch, men dock bara 06-08 i barngrupp. Utvärderingsdag är det som gäller. So long..


EM

Nu börjar EM! Just nu Sverige- Ukraina. Jag tittar samtidigt som jag tittar på skor. Dreglar lite inne på Nelly.

Shoeshopping...oh..


Reunion

Igår var alla vi som jobbat på Akademien, studentpuben, bjudna till en stor reunionfest! Det var så mycket glädje, kära återseenden och kärlek. Man har jag lärt känna en hel del folk under studiestiden. Många av dem har flyttat "hem" eller någon annanstans så det är inte många man ser längre. Just därför var denna festen så satans rolig, ojoj vad vi dansade och tjoade, haha! Det var nog en av de bästa kårkvällar någonsin faktiskt! 5 av 5 möjliga!

Grattis Maja på 26 årsdagen!

(Bilden är dock från i höstas när jag var på besök i GBG)


Nationaldagen

Idag är det Sveriges nationaldag. Jag vaknade utvilad och pigg 09.15. Lagom till jag skulle gå och träna kom huvudvärken, igen. Har haft huvudvärk till och från sedan i lördags, börjar bli rätt jobbigt nu. Så avvaktar lite innan jag går och tränar.

Vet inte riktigt vad denna dagen har att erbjuda
. Många av vännerna har åkt till Sweden Rock nu. Sen kan man inte härja hur som helst eftersom jobbet kallar klockan 07 imorgon. Håhåjaja, får se om man har någon bil att åka med imorgon.



Traderaköp

Opps, I did it again! Var inne på tradera lite igår och kikade och råååkade visst klicka hem ett par skor. Vet inte ens om jag kommer använda dem, men men så är det. Haha! Cirkus 100 spänn går dem på.




Födelsedag

Jag har insett, att det är inte särskilt coolt att fylla år. I alla fall inte 24 så jämt och ojämt ju. Firar typ ingenting i år. Det här med att fylla år har lixom runnit ut i sanden lite. Men hade ju vart kul sen när man fyller 25, att ha en stor fest, och ta igen alla födelsedagar man inte firat sen man fyllde 20!

Sen har min bil gått och pajat, huh
. Så av pappa blir det kanske en ny bränslepump i födelsedagspresent. Jag kanske har tagit mig lite vatten över huvudet, men jag ska cykla till jobbet imorgon. Vet ej hur detta ska gå. Men jag tror inte det är några problem dit, det jobbiga blir nog att cykla hem sen, haha! SÅ jag hoppade träningen idag, både för jag haft huvudvärk till och från sedan i lördags plus att jag inte vill dra på mig onödig träningsvärk.

Nu ska jag nog ta och rensa lite jordgubbar som jag tänkte äta med vaniljglass sen, mumma!
Hejdå från en 24-åring.


Lördagsbak

Nu är klockan 22.30 och jag tog precis ut en plåt med muffins ur ugnen. Fick ett litet ryck att baka. Något måste man göra, och jag var inte sugen på att gå ut och härja idag. Imorgon kommer pappa, Sabina och Camilla så ska vi fira mig och Sabina. Har handlat lite mat som jag tänkte bjuda på och om muffinsen blir bra kan de får smaka på dem också, hih. Jag slängde i lite vit choklad och hallon i muffinsarna, hoppas det blir gott. De ska bara svalna lite så ska jag provsmaka en sen.

Vit choklad och hallonmuffins




RSS 2.0